Бeз цього салату в моїй сім’ї не обходиться жодне застілля. Швидко, легко, а смaчно – слoвами не пеpедати!

Кулінарія

Бeз цього салату в моїй сім’ї не обходиться жодне застілля. Швидко, легко, а смaчно – слoвами не пеpедати!

Салат з копченою ковбасою і болгарським перцем

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 300 г
  • Кукурудза – 200 г
  • Крабові палички – 100 г
  • Ковбаса копчена – 100 г
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Сметана – 150 мл
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Кріп – 1 пучок
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Перець чорний – за смаком

Приготування:

1. Капусту шаткуємо тонко і висипаємо в миску.

2. Додаємо терту моркву.

3. Болгарський перець нарізаємо тонкими смужками і додаємо в салат.

4. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Кукурудзу насипаємо в миску до решти інгредієнтів.

5. Додаємо крабові палички, нарізані смужками.

6. Нарізаємо соломкою копчену ковбасу і відправляємо в миску.

7. Для заправки використовуємо сметану і гірчицю. Сіль додаємо до смаку.

8. Шаткуємо зелень, додаємо її в салат. Смачного!

За матеріалами

Залишити відповідь