Салат “Серцеїдка” – скільки не готуй, завжди буде мало
Кулінарія
0564
Основний продукт для салату – це курячі сердечка, які порадують вас своїм смаком, м’якістю і гармонійним поєднанням з іншими продуктами.
Пальчики оближеш – правильний рецепт солянки!
Кулінарія
0922
Для приготування смачної та густої солянки вам будуть потрібні такі інгредієнти: яловичина – 500 г; цибуля – 1 шт; огірки солоні – 2 шт;
Тепер котлети готую тільки так. Найсоковитіші і найсмачніші котлети
Кулінарія
0540
Котлети виходять не тільки смачними і ароматними, але і дуже соковитими. Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти: фарш – 500 г;
Рецепт знахідка. Такі гарячі бутерброди готую щотижня
Кулінарія
0807
Прості і смачні гарячі бутерброди відмінно підходять в якості перекусу, обіду або вечері. Це один із самих бюджетних варіантів страви. Для приготування
Швидше зберігайте рецепт. Смачна запіканка!
Кулінарія
0982
М’ясо вам потрібно просто замаринувати в кефірі і ви отримаєте дуже соковиту, м’яку і ніжну запечену страву. Для приготування вам будуть потрібні такі
Ця страва з фаршу затьмарить будь-які котлети! А супер начинка не залишить вас байдужими!
Кулінарія
0256
Готуються гнізда з фаршу з сиром простіше, ніж котлети. Адже їх не потрібно обсмажувати на сковороді: досить помістити в духовку і трохи почекати.
Він просто тане в роті! Торт “Паризький коктейль”- мій залізoбетонний рецепт, який ніколи не підводить
Кулінарія
0308
Він просто тане в роті!  Торт “Паризький коктейль”- мій залізoбетонний рецепт, який ніколи не підводить. Дивовижно смачні ласощі, торт готується з заварного
Чому холодець погано застигає і як це виправити. Корисні поради для господині
Кулінарія
01.1k.
Холодець – незамінна страва на будь-якому святковому столі. Є багато рецептів приготування смачного холодцю, але інколи буває так, що він не застигає.
Вишуканий і дуже смачний десерт панакота з вишнею
Кулінарія
0745
Представляємо вашій увазі рецепт смачного італійського десерту, який так люблять. Незважаючи на свою назву, десерт насправді дуже простий.
Як запікати страви у фользі. Маленькі хитрощі, про які потрібно знати
Кулінарія
05.3k.
Відколи фольга стала одним із найпоширеніших кухонних «аксесуарів», кулінари запікають у ній все, що тільки можна: рибу, птицю, овочі, м’ясо.