Кабачки в приголомшливій паніровці – готуємо швидко і смачно
Кулінарія
0315
Кабачки в паніровці – відмінна закуска, яку можна назвати універсальною. По-перше, її можна приготувати до будь-яких страв, а по-друге, за будь-якої нагоди
Я готую цей лимонний кекс, завжди, коли хочеться чогось неймовірно смачного, а часу готувати немає!
Кулінарія
01.9k.
Терміново потрібен десерт? Цей рецепт виручить, навіть якщо в холодильнику мінімум продуктів, на порозі — гості або ж сама свекруха приїхала!
Кабачки з часником на зиму – дві найсмачніші заготовки
Кулінарія
0201
Кабачки з часником на зиму рецепт №1 Складові: кабачки – 2 кілограми; часник – 2 головки; сіль – 1 столова ложка; цукор – 0,5 склянки; рослинна олія – 100 грам;
Прекрасні хрусткі огірочки. Вперше бачу такий рецепт!
Кулінарія
0440
Огірки заливаємо водою і залишаємо їх на 3 години. Готуємо банки, миємо й стерилізуємо в духовці. Для цього в деко наливаємо трохи води, ставимо банки
Помідори квашені з гірчицею. Завжди квашу на зиму помідори за цим рецептом!
Кулінарія
014.3k.
Завжди квашу на зиму помідори за цим рецептом. Приготуйте – не пошкодуєте! Дуже смачні! Інгредієнти 5-літрове відро (пластикове, як зі сметани чи оселедця): помідори.
Шоколадна паста до чаю за 5 хвилин! Ви приготуєте її швидше, ніж завариться чай!
Кулінарія
04.2k.
Шоколадна паста – це справжні ласощі не тільки для дітей, а й для дорослих. Звичайно ж можна і в магазині придбати таку смакоту, але шоколадна паста, зроблена
Крем для тортів, який підніме ваші десерти на високий рівень
Кулінарія
05.6k.
Запорука успіху будь-якого домашнього торта або рулету – це крем, який не завжди виходить саме таким, як треба. Пропонуємо вам рецепт густого, сирного
Кабачкові оладки з незвичайним інгредієнтом: покроковий рецепт
Кулінарія
0579
Ось і кабачкові оладки з незвичайним інгредієнтом. Овочеві оладки, з перших сезонних овочів, порадують всіх своїм смаком, ароматом свіжістю.
Соковиті ніжні домашні котлети: фірмовий рецепт
Кулінарія
01.9k.
Рецепт відрізняється від класичного варіанту: замість хліба я використовую вівсяні пластівці і додаю свіжу моркву. Завдяки морквині, котлетки виходять
Хіт цього сезону! Рецепт смачних кабачків, запечених з помідорами
Кулінарія
0451
Складові: Кабачок – 200 г Помідор – 1-2 шт. Болгарський перець – 1 шт. Твердий сир – 30 г Яйце – 1 шт. Сметана – 20 г Молоко – 2,5 ст. л.