Рецепт дивовижно смачного шоколадного торта з найніжнішим кремом. Все змішав і готово!

Кулінарія

Побалуйте себе і своїх близьких справжнім шоколадним дивом! Ідеальне поєднання шоколадних коржів з сирно-шоколадним кремом подарує незабутню насолоду кожному. Приготувати такий торт не складе великих труднощів, все досить просто. Побалуйте себе і своїх близьких справжнім шоколадним дивом!

Щоб приготувати торт візьміть такі інгредієнти:

Для бісквіта:

  • 9 ст. л. борошна;
  • 4 курячих яйця;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 5 ст. л. какао;
  • 6 ст. л. цукру;
  • 0.5 склянки олії без запаху;
  • 2,5 ч. л. пекарського порошку;
  • Чверть ч.л. солі.

Для крему:

  • 400 г ніжного сиру або домашнього сиру;
  • 250 г згущеного молока;
  • 100 г сметани;
  • 5 ст. л. какао;

Для помадки:

  • 600 г вершкового масла;
  • 100 г темного шоколаду;
  • 4 ст. л. молока.

Для просочення бісквіта:

  • 50 г цукру;
  • 100 мл води;
  • 20 г коньяка або інший алкогольний напій на ваш смак.

Покрокове приготування дивовижного шоколадного тортика

Готуємо бісквіт:

Для початку включіть духовку на 200 °С, щоб розігріти. Тому що тісто ми приготуємо дуже швидко.

До борошна всипте пекарський порошок, какао і ¼ чайної ложечки солі, перемішайте цю суміш.

Яйця розбийте в глибоку ємність. Додайте до них сметанку, цукор, півсклянки олії. Перемішуйте, поки не утвориться маса однорідної консистенції.

Просійте борошняну суміш в яєчно-сметанним масу. Перемішайте на маленькій швидкості за допомогою міксера.

На деко покладіть пергаментний папір і вилийте приготоване тісто.

Надішліть тісто в духовку і випікайте 10-15 хвилин, стежте за готовністю. Готовий бісквіт вийміть з духовки, дайте йому охолонути, а потім розріжте на чотири коржа. Відріжте у коржів краї і перемеліть в блендері, щоб вийшла бісквітна присипка.

Готуємо просочення:

З’єднайте алкогольний напій, воду і цукор. Поставте на плиту і нехай закипить. Нехай охолодитися, а після цього полийте приготовленою рідиною всі коржі.

Готуємо крем:

З’єднайте всі інгредієнти разом. Спочатку перемішайте ложкою, після цього збийте міксером до повітряного стану.

Готуємо помадку:

Також змішайте всі продукти і доведіть до кипіння. Дайте охолонути.

Збираємо торт:

Кожен корж змастіть кремом і зберіть в один цілий торт. Верхівку і боки змастіть помадкою, а зверху присипте крихтою з бісквітних обрізків.

Нехай торт постоїть деякий час в холодильнику, щоб просочитися. Потім можете сміливо ставити чайник і кликати гостей!

Джерело

Залишити відповідь