Штрудель з сиром і малиною: ніжне тісто і аромат

Кулінарія

Ніжне тісто, соковита начинка з сиру і малини і чудовий аромат по всьому будинку! Це все — казковий штрудель, приготувавши який самостійно, ви порадуєте чудовим смаком і себе, і близьких!

До того ж ми будемо готувати “спрощений” варіант штруделя — використовуємо готове листкове тісто. Така випічка відмінно рятує, коли потрібно дуже швидко приготувати десерт, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста
  • 200 г малини
  • 150 г цукрової пудри
  • 400 г сиру жирністю 5-9%
  • 80 г вершки 35% жирності
  • 1 яйце
  • 1 жовток
  • 3-4 столові ложки крихти з пісочного печива
  • 2 столові ложки коричневого цукру

Приготування:

Сир змішати з вершками, яйцем і цукровою пудрою, заглибним блендером збити до гладкості. Розкачати тісто в прямокутник 45х35 см. Трохи більше половини тіста присипати крихтою печива. На крихту акуратно викласти сирну начинку і посипати малиною. Акуратно згорнути всю конструкцію в рулет, викласти на застелене пергаментом деко швом вниз, змастити тісто жовтком і посипати коричневим цукром.

Дати рулету підійти 15 хвилин, а потім відправити в розігріту до 190 °С духовку на 35 хвилин.

Готовий рулет подавати ще теплим з кулькою ванільного морозива.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь