Супервологий шоколадний пиріг без яєць – діти його обожнюють

Шоколадний пиріг без яєць, рецепт Кулінарія

Мінімум продуктів, мінімум часу і у вас на столі прекрасний супер-вологий шоколадний пиріг без яєць!

Складові

  • Борошно – 1, 5 склянки
  • Какао-порошок – 3 ст. л.
  • Сода – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком
  • Цукор – 1 стакан
  • Олія – ​​1/4 склянки
  • Вода – 1 склянка
  • Ванільний екстракт – 1/2 ст. л.
  • Винний оцет – 1 ст. л.
  • Розчинна кава – 1 / 4-1 / 2 ч. л.

Рецепт приготування

Нагрійте духовку до 180 ° C. Застеліть форму для пирога папером для випічки, змастіть олією і присипте борошном.

Змішайте борошно, какао, соду і сіль. В окремій мисці змішайте воду, цукор, масло, оцет і каву.

Збивайте, поки цукор повністю не розчиниться.

Змішайте обидві суміші до однорідної маси.

Перелийте тісто в приготовану форму і випікайте 35-40 хвилин. Повністю остудіть і наріжте.

Зверху можна покрити шоколадним кремом або присипати тертим шоколадом. Смачного!

Джерело: poradnik.net.ua

Залишити відповідь