Тепер котлети готую тільки так. Найсоковитіші і найсмачніші котлети

Кулінарія

Котлети виходять не тільки смачними і ароматними, але і дуже соковитими.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш – 500 г;
  • сир плавлений – 100 г;
  • масло вершкове – 100 г;
  • хліб – 2 шматочки;
  • зелень – 2 ст.л;
  • сіль і перець – по 2 ч.л;
  • цибуля – 1 шт;
  • часник – 1 зубчик;
  • олія

Залишаємо на деякий час вершкове масло при кімнатній температурі, щоб воно розм’якшилося. Потім розминаємо його виделкою, додаємо тертий плавлений сирок, будь-яку нарізану зелень на ваш смак. Масу добре вимішуємо і робимо 8 кульок, які укладаємо в ємність і ставимо в морозильну камеру на 7 хвилин.

Подрібнюємо шматочки хліба за допомогою блендера, потім подрібнюємо цибулю і часник. Ці інгредієнти вмішуємо в фарш, заправляємо його сіллю і перцем, можна взяти за смаком ті спеції, які ви завжди додаєте в фарш.

В корж з фаршу викладаємо 1 кульку з морозильної камери, скачуємо в колобок, паніруємо в сухарях. Кульки краще беріть по пару штук з морозильної камери, щоб вони не розморожувалися і вам було просто загортати їх у фарш.

Розігріваємо олію на сковороді, зменшуємо вогонь до середнього і обсмажуємо котлети протягом 10 хвилин з двох сторін.

Джерело: Мандаринка

Залишити відповідь